Upptäck Vår historia

Om oss

Galtströms café och restaurang har en lång tradition i de vackra omgivningarna strax före Sundsvall. Här kan du njuta av sommaren, gå på otaliga skogsstigar eller simma vid Vitsand. Och naturligtvis får du traditionell, svensk mat med oss.

Vårt Team

Jerry Eriksson

Krögare

Jerry har alltid vetat att han hör hemma i restaurangbranschen. Hans dröm var att bli kock, men långsamt men säkert gick han mot servering och bartending. Han har arbetat så långt söderut som Australien och så långt norrut som Svalbard. Cocktails, god mat och viner från de ”nya länderna” är hans recept på en bra kväll med vänner eller familj.

Ingrid Ballari

Krögare

Ingrid har arbetat inom servicebranschen sedan hon var 15 år, men det är först de senaste åren som hon har gått mot restaurangbranschen.
Hon är utbildad i media och kommunikation och tar sin breda bakgrund in i den nya verkligheten som restauratör på Galtström.

Ulf Frisk

Köksmästare

”Kock är inget yrke det är ett levnadsätt”, säger vår köksmästare. Hela sitt liv har han vigts till yrket, och han har arbetat så väl utomlands som inrikes. Med sin stora erfarenhet inom olika restaurang arbetar han hårt för att uppnå nöjde gäster. Med Ulf har Galtström fått sin egen stjärna på köket.

Sakaria Saafi

Sous chef

Vår unga kock Saafi är kreativ och ambitiös. Hans utbildning och erfarenhet kommer från Danmark, där han bland annat har arbetat på Hindsgavl slott, Hotel Fredrika och Tyrstrup krog. Saafi är en kock för framtiden och vi är tacksamma för att ha honom i vårt team.

Nova Rosell

Servitris

Yngsta i teamet, men duktig i sitt jobb. Nova har ambitioner att bli arkitekt men arbetar tillsammans med oss under skollov. Nova välkomnar alltid våra gäster med et varmt leende.

Jobba hos oss?

Vi söker kockar och serveringspersonal